Jälleen kerran tämä blogiin kirjoitus on jäänyt. Muttamutta.. Ollaan treenailtu nyt tokon ALOn liikkeitä, sillä kisat ovat huhtikuussa. Saa nähdä mitä siinä käy. Toivoisin kakkostulosta, mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta smirk.gif Tuolla tyylillä meinasin vetää ne kisatkin. Liikkeestä seisominen on edistynyt eikä tuo enää hiivi kuin askeleen jos sitäkään. Voisin itseasiassa kertoa millä tavalla mitkäkin liikkeet menevät.

Luoksepäästävyys > Edistytty ollaan, uskoisin että pysyy istumassa. Saattaa vetää korvia vähän luimuun jos "kopeloija" on miespuolinen.
Paikallamakuu > Varmaan meidän paras liike.. Ehkä. Pysyy yli kaksi minuuttia, rennosti mutta keskittyneesti. Ei yleensä mene lonkka-asentoon, vaikka ei siitä kisoissa pitäisi sääntöjen mukaan mitään haittaa olla. Tästä kuitenkin ahkeraa treenausta häiriössä.
Seuraaminen hihnassa > Ihan hyvin se kait menee. Saattaa edistää muutaman sentin, en ole tosin ottanut tätä liikettä pitkään aikaan. Pitäisi kuitenkin olla suht helppo liike.
Seuraaminen vapaana > Tämäkin liike niin täydellinen! Tiivistä ja innokasta seuraamista! Pysähtyminen melko nopeaa ja liikkeelle lähdössä entistä innokkaampi.
Liikkeestä maahan > Kaipaa lisää treeniä! Menee kyllä mutta enemmänkin pitäisi treenata maahan menemistä.. Uskoisin kyllä että tämäkin liike kuntoon saadaan.
Liikkeestä seisominen > Ollaan edistytty ja paljon! Ei hiivi lähes yhtään, korkeintaan askeleen (harvoin, harvoin pari), eikä sitäkään yleensä. Treenataan vain ahkerasti sitä ettei Jesse palatessa väistä.
Luoksetulo > Jesse alkoi tulla itsestään sivulle niin aloin ottaa sitä suoraan sivulle enkä eteen ja liike onkin parantunut! Tulee vauhdilla eikä törmää, sivulletuloon kerkeää hidastaa. Tämäkin liike menee hyvin!
Hyppy > Ei olla treenattu melkein ollenkaan.. Tätä treenataan niin paljon kun vain voin ja pääsen kentälle kunnon tokoesteen pariin!