Terveppä tännekkin. Koirakoulussa olimme. Tänään meni koulutukset _todella_ hyvin. Ainuut oltiin Jessen kanssa jotka sai kehuja seuraamisesta *ylpeä*. Muutenkin meni mahtavasti <3_<3 Sivulle meni nätisti, istui käsimerkistä hyvin, maahanmenoa ei tälläkertaa koerakoulussa harjoteltu, että jäi meidän maahanmenot huitsin nevadaan :'>.

No, ekaksi otettiin tietysti sosiaalistumisharjoitukset, hiukan Jesse aristeli, mutta vain lähemmäs 1 %. Hampaat antoi tarkistaa suht nätisti. Sitten otettiin pujottelua, siis toisten välissä. Onneksi me oltiin viimeisinä! *helpotuksen huokaus* Ainakun koira meni ohi, niin Jesseä houkuttelin makupalan avulla mun ympäri ja sitten sai makupalan kun koira meni. Sitten.. Hmm.. Istumista, joo! Meni extraihanasti. Jesse meni sivulle hienosti, annoin käskyn "sivulle" ja sitten käsimerkin ja käskyn kanssa "istu". Sitten seuraamista ringissä, kaikki meni isoa ympyrää. Siinä Jessukka meni ihan suht nätisti, vähän hyppi, mutta muuten täys kymppi. Lopuksi luoksetulo, hihna perässä halusin. Menin siihen apaut 8 metrin päähän (Jesse oli jo vähän kyllästynyt niin en viitsinyt kauemmas), ja sitten vaan "Jesse, tänne!" Kun Jesse tuli, laitoin käden hihnan päälle ovelasti ja annoin makupalan, kiitin, menin kentän laidalle, annoin makupalan ja kehuin. Siinäpä oli meiän tokotreeni, eli maanantaisin saatte seurata koirakoulutapahtumia, muuten kotitreenejä :>.

Ja muuten, kaikkia varmaan kiinnostaa meidän tähtäimet. Tarkoitus olisi saada tokon alokasluokasta jonkunmoinen tulos, vähintään kolmoseksi niin menisi hyvin *leveä hymy*.