Hei taas rakkaat lukijat. Uusi vuosi pyrähti käyntiin, ja meilläkin on tullut nyt treenailtua entistä enemmän. Mutta kun ei se maahanmeno suju! Höh.. Nyt olemme kuitenkin menossa sunnuntaina treenailemaan Kotkaan alkeisryhmään, jos Jesse sopisi sinne. Katsotaan, minkälaista touhua alkeissa ja sitten katsotaan miten mennään, mennäänkö jatkoryhmään vai pysytäänkö alkeissa x)

Jessellä on tällähetkellä paha murkkuikä, joten ei ole hirveesti opeteltu uusia juttuja, kerrattu vain. Haukkuminen on nyt melkoinen ongelma, mutta kyllä se hiljaa on ainakin hetken, kun käskee sanalla "Hiljaa". Mitäs tähän nyt laittaisin. Ainiin, taitaa nuo näyttelyhaaveet jäädä ihan tuuleksi taivaanrantaan :''D. Jesse-pässi on nyt 45 cm, ja pitäisi olla ainakin 7-8 cm matalampi.. No, eipä se mitään, meillä on nyt sitten tähtäimessä toko ja agility. Hyppiä tuo tykkää hirmuisesti, luultavasti kepit ja pöytä tulevat olemaan ongelmat, pöytä paikallaolemisen takia, kepeissä se varmaan oikoo. ALOsta olisi tarkoitus saada joku sijoitus x) No, katsotaan nyt.

Aktiivisuutta tuosta koirasta kyllä löytyy, vauhtiakin. Tassut vain palelevat kylmemmillä säillä, ostimme tänään tossut, mutta kun ei ole tottunut niin ei ole tottunut. Tämä pätkä loppuikin nyt tähän, luultavasti sunnuntaina saatte lisää tietoa :)