Hei te rakkaat lukijat, jotka olette armollisesti seuranneet tätä. Ollaan Jessen kanssa kokeiltu kaikenlaista. Luoksetulo menee eeeeerittäin hyyyyyyyyvin. Sitten testattiin tälläistä, mitä Mira sanoi;

"Käyt viemässä lelun/makupalan johonki vähä kauemmas (vaikka about viiden metrin päähän). Sitten menet koiran luo, etkä päästä sitä palkan luo ennenku se on tehny mitä oot pyytänyt, eli katsonu silmiin. Jos seuraamista opetat niin kattonu silmiin liikkeessä. Heti ku se vilkasee, ni vapautus ja juoksette vaik kilpaa sinne lelun/makupalan luo ja riehutte vähän, et se ei pelkästään ota makupalaa maasta koska sillon se palkka ei varsinaisesti tule sulta, vaan löytyy jostain maasta. Eli palkka on makupala + vähän leikkimistä/riehumista/rapsuttelua tai jotain sellasta."

Meni ihan hyvin, Jesse hiffas sen erittäin hyvin. Sitten pitää vielä saada kontakti + maahanmeno + paikallamakuu kuntoon, niin pääsis harjoittelemaan seuraamista.. Sitte vielä treenataan hyppyä, tai siis korotetaan hyppyä ja eiköhän toi ois liikkeiden hiomisella valmis möllitokoon X). Ja nimenomaan MÖLLITOKOON! Sit jos saatais sieltä joku "hyvä tulos" niin vois ilmottaa tuon nukkuvan karvakasan johonki tokon ALOon. Nyt lyhyt pätkä, kun ei meillä oikein ole mitään kirjoittamista.